JEDINE RUPICE KOJE ŽELIM SU ONE OD MOGA OSMJEHA


DERMAJETICS Body Contouring Crème & Body Buffing Lotion

Nikome se ne sviđaju bedra i bokovi puni rupica, ali mnoge osobe ih imaju. Losion Body Buffing i krema Body Countouring su usavršene za one dijelove tijela na kojima se često nakuplja više masti nego što bi trebalo; trbuh, bedra, bokovi i stražnjica.
Naslage prekomjerne masti čine kožu čija je površina puna rupica ili slična tzv."narandžinoj kori". Mnoge žene su genetički predisponirane posjedujući ovaj tip kože, ali to je prouzrokovano i prehrambenim navikama ili premalom fizičkom aktivnošću i poodmakloj dobi.
Područja oko stražnjice, bedara, bokova i stomaka često imaju više masnoće nego što mi to želimo. Čak i mršavi ljudi mogu imati rupičastu kožu u ovim područjima, jer iako imaju prihvatljivu težinu, ipak mogu imati visok postotak masnoće. Mada niko ne želi imati grudvastu kožu mnogi je imaju.

Kako tehnologija za njegu kože napreduje znanstvenici su pronašli nove načine za poboljšanje izgleda rupičaste kože. Dermajetics Body Contouring Crème je formulirana da bi poboljšala strukturu i izgled vaše kože izravnavanjem i oblikovanjem masnih područja tijela sklonih neravninama.

Dermajetics Body Contourin Crème
Redovnim vježbanjem oblikujete svoje tijelo jer kreirate dobru ravnotežu izmedju mišićne mase i masnoće. Body Contouring Crème pomaže tako što rupičastim područjima daje izgled glatkoće. Multikiseline iz voća i biljaka (phytic, limunska i vinska) djeluju zajedno sa drugim posebno kombiniranim sastojcima kako bi poboljšale strukturu kože i modificirale je. Naše formuliranje se koristi izvanrednim sastojcima i prvoklasnom tehnologijom za njegu kože u tretiranju oslabljenog sistema podrške kože koji daje ovaj rupičast efekt uzrokovan nakupninama masti.

Dermajetics Body Buffing Lotion
Za optimalne rezultate s Body Contouring kremom, kožu prvo očistite sa Dermajetics Body Buffing losionom. Napravljen posebno da bi omekšao i izgladio kožu, Dermajetics Body Buffing losion ubrzava prirodni proces ljuštenja kože. Skidanje stare kože dopušta pojavu svježe i glatke kože. Mekša, glađa koža olakšava mazanje Body Contourng kreme.
Način upotrebe:
1. Mažite Dermajetics Body Buffing losion laganim masažnim pokretima dok koža ne postane čista i glatka. Možete koristiti ručnik ili neki sličan dodatak za kupanje. Isperite.
1. Mažite Body Contouring kremu vrhovima prstiju po problematičnom području nježnim pokretima prema gore. Preporučujemo mazanje ujutro i navečer.

REZULTATI
Stalnim korištenjem vaša će koža vremenom postati čvršća i svilenija, dobiti će bolji oblik i siluetu. Brzina rezultata će zavisiti od osobe do osobe. Ukoliko kombinirate korištenje Body Buffing losiona i Body Contouring kremu sa zdravom, nemasnom hranom, hranom punom vlakana i redovnim vježbanjem dobiti ćete optimalne i brze rezultate.

ALOE VERA


NAZAD