FORMULA 1- HRANI ORGANIZAM


 


Formula 1 Protein daje prijeko potrebne uravnotežene hranljive sastojke uz željeni gubitak kilograma. Opskrbljuje organizam proteinima, koji čine glavni sastojak tjelesnog tkiva, a samim time i sastavni dio stanica. Oni su potrebni za svakodnevnu prehranu, održavanje i obnavljanje tkiva, kao i za brojne druge procese. Proteini opskrbljuju tijelo potrebnom energijom. Probavom se proteini razgrađuju u različite aminokiseline, koje se u stanicama ponovo spajaju u proteine. Posebno formuliran sa posebnom mješavinom sastojaka uključujući veliki broj soja proteina, ugljikohidrata, vitamina, minerala i biljaka. Protein mix je napravljen da vam da osjećaj sitosti i zadovoljstva te iz tog razloga nemate potrebu za nezdravom hranom i grickalicama. Također opskrbljuje sa svim potrebnim aminokiselinama (18 vrsta), od toga 9 esencijalnih aminokiselina, koje tijelo samo ne može proizvesti. Sadrži i ugljikohidrate za brzo energiziranje. Kalorijska vrijednost je niska, pa da bi tijelo dobilo potrebnu energiju mora trošiti masti iz tijela, umjesto vrijednih bjelančevina tijela. Masti se nalaze najčešće na trbuhu, stražnjici, bokovima i butinama, pa se najprije gubi obim na mjestima gdje masti najviše ima. Formuliran je za praktičnu upotrebu, jednostavno zamijenite dva obroka sa Herbalife ukusnim Protein mixom, te uzmite jedan uravnotežen obrok dnevno.

 • Stvara osjećaj sitosti, zadovoljstva i energije

 • Daje 9 grama proteina po porciji

 • Niskokaloričan, nemastan i sa malo natrija

 •  Dobar izvor prehrambenih vlakana

 • Bogat vitaminima i mineralima, uključujući antioksidanske vitamine A, C i E koji pomažu pri zaštiti tjelesnih stanica od štetnih uticaja slobodnih radikala

 • Osigurava prehrambene aminokiseline koje tijelo ne može samo proizvoditi

 • Ne sadrži jednostavne ugljikohidrate koji izazivaju dijabetes

 • Sadrži otkriće u enzimskoj tehnologiji, Aminogen®, koji poboljšava upijanje prehrambenog proteina

 • Korišten zajedno sa niskokaloričnom, nemasnom prehranom može smanjiti kolesterol

 • Zamjena za jedan visoko vrijedan, niskokaloričan obrok ili dodatak obroku u posebnim slučajevima

Tri okusa: vanilija, čokolada, jagoda, bogat vitaminima i mineralima, uključujući antioksidante vitamine A C i E SELEN koji pomažu pri zaštiti stanica vašeg tijela od štetnih utjecaja iz zagađenog zraka, vode i hrane.

SASTOJCI

Voćni šećer, bjelančevine iz soje, vlakna zobi, sojino ulje, pšenične mekinje, pšenični škrob, kazein, med u prahu, pektin limuna, mineralne soli i vitamini, psilijum, lecitin u prahu, prehrambeni aditiv iz sjemenki guara, kalcij sa kazeinom, alga Chondrus crispus.

SASTOJCI U 100 GRAMA PROIZVODA
Ugljikohidrat 44g, proteini32g, vlakna 10g, minerali 2,8g, lipidi 4g, esencijalne masne kiseline 1,43g, kalij 800mg, magnezij 488mg, kalcij 400mg, fosfor 400mg, natrij 372mg, magnezij 6,5mg, cink 18mg, željezo 14 mg, vitamin C 88mg, vitamin PP 29,4mg, bakar 4,8mg, vitamin E 14mg, vitamin B1 1,6mg, vitamin B2 1,04mg, vitamin B6 2,35mg, folna kiselina 294mcg, biotin 103mcg, jod 80mcg, vitamin B12 2,8mcg, vitamin A u tragovima, vitamin D3 u tragovima.

ENERGETSKA VRIJEDNOST 1421 KJ ili 340 Kcal

Način upotrebe:

 • Doručak: 2 supene kašike rastopiti u 2 dcl tekućine.
 • Ručak: uobičajeni obrok po želji.
 • Večera: kao i doručak

NAZAD