DOBRA KOSA

NAUČI FILOZOFIJU
GOOD HAIR DAY - DANAS DOBRA KOSA

Kosa ima lijep izgled samo ako je zdrava. U ambijentima u kojima živimo, onečišćenost, stres, kemijski tretmani i pogrešne navike pranja mogu poremetiti prirodnu ravnotežu kose čineći je pretjerano masnom ili suhom. Posljedice mogu biti pojavljivanje peruti ili ponekad ispadanje kose. Za prikladnu njegu kose potrebno je zadržati vlasište zdravim i čistim tj. zaštititi korijen kose i samu stabljiku vlasi.

Good Hair Day pomaže da tvoja frizura bude pokretna. Možeš promjeniti izgled prema situacijama. Good Hair Day te razumije kada želiš pokazati različite aspekte svoje osobenosti, sa jednostavnim i veselim frizurama ili mekim i romantičnim.

Za sve tipove kose, preporučujemo za osjetljivu kosu.

Shampoo 3 u 1 - šampon
Žurite? Operite, revitalizirajte i omekšajte jednostavnom radnjom.300 ml.

Volumizer Spray
Ako imate slabu i osjetljivu kosu, Volumizer Spray je odgovor kojeg ste tražili. 240 ml.

Soft Hold Hair spray
Za jednostavan i prirodan izgled bez ljepljivih i suhih učinaka. Soft Hold Spray kosu lagano drži u željenom položaju. 240 ml. Za sve tipove kose, preporučujemo za gustu kosu koja nije podatna.

Daily Shampoo
Za kosu uvijek čistu. Daily Shampoo je navika koju nećete htjeti promjeniti. 300 ml.

Conditioning Rinse
Dovoljno je često potezati, lomiti kosu! Sa Conditioning Rinse Moći ćete upotrebljavati češljeve i četke bez napora.300 ml.

Styling Lotion
Kako ga je nanijeti na vlažnu ili suhu kosu. Stilyng Lotion daje oblik, kontrolira i revitalizira kosu, a da je ne čini suhom ili ljepljivom, a bez ostavljanja tragova. 240 ml.

Firm Hold Hair Spray
Ima prilika kada želite da svaka vlas stoji na svome mjestu, da ne strši. Firm Hold Spray pomaže da zadržite na pravome mjestu svaku pojedinu vlas kose. 240 ml.

SHAMPONI

U PRILOGU REZULTATI KOŽE: ODSTRANI FLEKE


NAZAD