POPRAVITE VAŠU FORMU I VITALNOST
MI IMAMO NAJBOLJE PROIZVODE ZA VAS


Dobro došli na stranicu proizvoda

Na slijedećim stranicama Herbalife Internacional INK predstavlja vam svoje proizvode. Istovremeno možete vidjeti koje proizvodne rezultate vi možete postići upotrebom naših proizvoda. Također i uputstvo kako sami možete započeti upotrebljavati naše proizvode.

HERBALIFE vanjska i unutrašnja ishrana do i preko 20 godina. "Herbalife Internacional" je vodeći faktor na tržištu ishrane i kontrole težine. Od 1995-te godine pored već poznatog, Herbalife također uključuje prve u nizu proizvoda za vanjsku njegu tijela.

Danas je firma poznata po svojoj filozofiji: "Daj tijelu ispravnu ishranu i njegu, ostalo će sam", naravno rezultat je zdravlje, vitalnost i ljepota.
Zato se koncept zove "HERBALIFE UNUTRAŠNJA I SPOLJNA ISHRANA". Firma postoji u preko 50 država širom Svijeta s godišnjim prometom koji se kreće u desetinama miliona Dolara. Ukupno preko 30 miliona zadovoljnih korisnika proizvoda. Čitajući ove stranice nadamo se da ćete steći predodžbu o firmi i povjerenje u naše proizvode.

Istinita anegdota:
Nakon šesto-mjesečne upotrebe naših proizvoda, na pitanje kako se sad osjeća?. sedamdesettrogodišnji Bošnjak, koji živi u Norveškoj, na telefon odgovara:
"Da me nije sramota ovih Norvežana išao bih skakati po krovovima, takvu sam snagu dobio." Ovo je samo jedna od milion anegdota vezanih za naše proizvode.NAZAD