ŠAMPONI DINOKIDS KOLEKCIJA


Bubble Bath - pjena za kupanje
Preporučuje se za djecu od 3 do 8 godina.
Za kupanje: naliti u kadu dok teče topla voda.
Za tuširanje pjenu istisnuti na spužvu ili ručnik za pranje i nasapunati po cijelom tijelu. Dobro isprati te paziti da pjena ne udje u oči. Držati izvan dohvata male djece.

Body Lotion - Losion za tijelo
Preporučuje se za djecu od 3 do 8 godina.
Namazati po cijelom tijelu.
Držati izvan dohvata male djece.


Shampoo - Sampon
Preporučuje se za djecu od 3 do 8 godina. Posebno dječija mješavina u našoj formuli kombinira cvijetne ekstrakte sa slatkim mirisom jagode. Šampon staviti na mokru kosu, zapjeniti i isprati. Držati izvan dohvata male djece.

Detengler- Odmrsivač kose- Bez suza
Preporučuje se za djecu od 3 do 8 godina. Posebna dječija mješavina u našoj formuli kombinira cvijetne ekstrakte sa slatkim mirisom jagode. Nakon šamponiranja obrisati višak vode. Nasprejiti Detengler jednako po cijeloj dužini kose i raditi kroz nju od korijena prema krajevima. Postepeno češljati kosu počevši od krajeva prema korijenu kose. Nije potrebno isprati kosu. Ukoliko je potrebno, ponoviti postupak. Držati izvan dohvata male djece.

* Gumena glava Tyra koja se nalazi na vrhu boce može se koristiti kao igračka za vrijeme kupanja vašeg djeteta. Povucite glavu sa boce i stavite je u kadu. Testirana je za sigurnost djeteta.
 

Sunblock SPF 30 UVA - UVB Zaštita - Vodootporan 6 sati
Zaštite vašu djecu od štetnog uticaja sunca sa DinoKids zaštitom od sunca. Blag i nenadražujući.
Preporučuje se za djecu od 3 do 8 godina.
Način upotrebe:
Dobro namažite sva izložena područja najmanje 20 minuta prije izlaska na sunce ili u vodu. Ponovo namažite nakon dužeg plivanja, jakog znojenja ili brisanja ručnikom.

After Sun Lotion - Losion poslije sunčanja
Nakon dana provedenog na suncu, osvježite kožu vašeg djeteta ovim umirujućim losionom za tijelo. Smanjuje crvenilo i nadraženost kože povezano sa preizloženošću suncu.
Blag i nenadražujući. Preporučuje se za djecu od 3 do 8 godina.
Način upotrebe:
Dobro namazati po cijelom tijelu.

DOBRA BUJNA KOSA


NAZAD