MIRISNA ULJA


IZVANREDNI OSJEĆAJI

Kroz povijest sve su velike kulture pribjegavale mirisima da bi stimulirali određena stanja duha. Važan dio našeg mozga je osjetljiv na mirise i aktivan je od rođenja. Možemo nanjušiti i reagirati na mirise prije nego na boje, zvukove i materijale. Sa ovim novim problemima koje svakodnevni život pred nas postavlja, normalno je nastojati iskoristiti spoznaje naših predaka. Aromakologija, proučavanje aroma, bazirana je na upotrebi specifičnih, esencijalnih ekstrakata iz korijena, listova, sjemenki, trava, plodova i cvjetova da bi pojačali osjećaj dobrog fizičkog i estetskog stanja organizma. Aroma Vie sjedinjuje staro i moderno da bi odgovorio na prirodne poticaje i da bi se bolje osjećao

DVOSTRUKE PREDNOSTI
Način upotrebe: nanijeti esncijalno ulje na dlanove, slijepočnice, vrat i usne resice. Ako upotrebljavate glicerinske Aroma Vie Sapune zajedno sa esencijalnim uljima, učinak je očigledan. Upotrebljavajte glicerinskeAroma Vie sapune za kupanje i tuširanje: cijelo tijelo će sudjelovati u određenom stanju duha koji ste odabrali. Neka dan krene sa Liftingom i završi sa Sensualom.


Sapuni sa glicerinom
Aroma Vie Sensual - De-Stress - Uplifting
Da bi bolje kontrolirali vlastitu sliku. 3 sapuna, netto težine 100 gr.

Ulje Aroma Vie Sensual
Ne za ono što kažete ili vidite, nego za ono što osjećate. Ulja lavande, sandalovine i ružinog drveta, 7 ml.

De Stres - Protiv stresa
Ni o čemu ne mislite, opustite se !. Ulja limuna, mandarine, narandže, galbana. 7ml.

Uplifting - za Lifting
Uvijek tražimo nove načine kako bi letjeli. Ulja metvice, ružmarina. 7ml. Među svojstvima koja se pripisuju farmakologiji su: opuštanje, umanjivanje stresa, veća koncentracija na posao, pozitivni učinak na stanje duha, umanjivanje depresije, bolji san, stimulacija pamćenja, uzdizanje vlastite slike i seksualnosti.


PARFEMI VITESSENCE
Možda vječni šarm parfema počiva na činjenici da koja god se aroma izabere možemo biti sigurni da nitko neće uspjeti proizvesti miris koji će vlastita koža odbit. Zna se da svako posjeduje vlastiti mirisni identitet koji se može uporediti s jedinstvenošću otiska prstiju. Uostalom, kad se upotrebi neki parfem on se sjedinjuje sa olfativnim identitetom osobe proizvodeći laganu aromu, različitu od istog parfema na nekoj drugoj osobi. Danas moderne tehnologije nastoje dobiti odlične cvjetne mirise na umjetni način (zatvarajući cvijetne esencije u staklenu bočicu, da bi ih ponovo proizveli na umjetni način), te na taj način sačuvali botaničke vrste kojima prijeti istrebljenje. Vitessence je "vitalna esencija" cvijeća. Prema mišljenju mnogih stručnjaka, parfemi dobiveni umjetno približavaju se mirisnom cvijetu više nego što mogu parfemi dobiveni destilacijom esencijalnih ulja. Kolekcija Vitessence se sastoji od:

Tri ženska parfema:
 • ASMERA
 • LUSCIOUS
 • ZILLION
 • Tri muška parfema:

 • IMPROV
 • SEAWARD
 • PIN STRIPE
 • NOVO !!!
  Kompanija nudi i dva mirisa vrlo jednostavnih imena WOMAN i MAN. Ova dva nova omiljena parfema su napravljena specijalno za Herbalife. Moderni i svježi, Man i Woman imaju zajedničku notu agruma, ali dok je jedan jasno muški, drugi je nezamjenjivo ženski. Miris agruma ženskog mirisa eksplodira iznoseći na svjetlo srce jasmina, bijelog lopoča i božura. Također i muški miris ima notu agruma ali i srce metvice uronjene u bosiljak. Muški toaletni parfem i ženska parfemska voda: dženet mirisa, za trenutke uspjeha i romantike.


  NAZAD